Beste Bezoeker,
Momenteel zijn wij gesloten.
Een geplaatste bestelling zal wel worden verwerkt,
maar houdt u rekening met een extra levertijd
van ongeveer 1-2 werkdagen
bovenop de aangegeven levertijden.

0486 436434CONTACT
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Betaalwijze.

 

Wij bieden momenteel 10 verschillende mogelijkheden voor betalen aan:  (op rekening is alleen mogelijk voor vaste zakelijke klanten van JMS Products Nederland, welke door JMS Products Nederland zelf geselecteerd worden)

-iDeal
-PayPal
-MisterCash
-Overschrijving
-Pin
-Bitcoin
-Belfius
-Sofort Banking
-Contant
-Op rekening

iDeal

Als u betaalt met iDeal dan krijgen wij binnen 5 minuten de bevestiging dat uw betaling is ontvangen en kunnen wij dus meteen beginnen met de verwerking van uw order. Wij rekenen voor deze methode geen extra toeslag.

PayPal

Ook uw betaling via PayPal is gratis en hebben wij binnen 5 minuten binnen, ook hier gaan wij dus meteen verder met de verwerking van uw order.

MisterCash

Ook uw betaling via MisterCash is gratis en hebben wij binnen 5 minuten binnen, ook hier gaan wij dus meteen verder met de verwerking van uw order.

Overschrijving

Als u voor deze betaalmethode kiest dan kunt u het totaalbedrag overmaken op ons Rabobank-rekeningnummer IBAN: NL32RABO0116033401 t.n.v. JMS Products Nederland onder vermelding van het ordernummer. Deze service is ook gratis maar het kan soms een dag tot twee dagen duren voordat uw betaling door ons is ontvangen en verwerkt, daardoor kan de verwerking van uw order vertraging oplopen. Voor betalingen vanuit het buitenland heeft u ook de BIC nodig: RABONL2U

Pin

Pin betaling is alleen mogelijk bij afhalen, wij maken gebruik van een PIN-terminal van Payleven.

Bitcoin

Betaling met Bitcoin is ook mogelijk, hiervoor maken wij gebruik van de diensten van bitonic.nl Bitcoin betalingen zijn ook vrijwel meteen beschikbaar dus uw order kan snel verwerkt worden.

Belfius

Belfius Direct Net is een populaire betalingsmethode in Belgie en is onomkeerbaar. Daarmee is het sterk te vergelijken met het nederlandse iDeal

Sofort Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 11 landen beschikbaar

Contant

Contante betaling is alleen mogelijk bij afhalen, wij proberen zo min mogelijk contant geld in kas te hebben dus probeer a.u.b. gepast te betalen.

Op rekening

Op rekening is alleen mogelijk voor vaste zakelijke klanten van JMS Products Nederland , welke door JMS Products Nederland zelf geselecteerd worden

 

Betaalwijzen

vooruitbetaling

 

Op Rekening

 

www.KOKA799l.nl
is onderdeel van
> JMS Products Nederland